Fata visurilor tale

Imagineaza-ti-o, perfecta, mirosind a parfum de trandafiri, cu pielea catifelata, cu doua codite scolaresti, imbracata intr-o tinuta provocatoare. Stie sa isi expuna formele perfecte ale corpului, stie sa isi miste picioarele in asa fel incat devine imposibil sa nu le observi forma supla, eleganta, cu sandalute cu toc ce evidentiaza un picior nici prea mare, nici prea mic. O bluzita semi-transparenta, prin care zaresti forma apetisanta a sanilor, a sfarcurilor ce imping bluzita, mai mai sa iasa afara. Sanii sunt mari, si le se cunoaste fermitatea, observandu-se foarte bine ca nu poarta sutien, bluzita e cu decolteu, pentru a-ti permite sa observi din ei atat cat sa iti atraga atentia, atat cat sa te incite, sa te faca sa vrei sa ii vezi in intregime.
Buzele ii sunt perfecte, nici prea subtiri, nici prea groase, potrivite pentru a te face sa poftesti la un sarut plin de pasiune, a te face sa vrei sa musti din ele, sa le sugi, sa te joci in cele mai incitante moduri cu ele. Totul este absolut perfect, conform cerintelor tale. Totusi, este fata pe care o visezi, asa ar trebui sa arate modelul perfect al femeii de care nu te-ai desparti niciodata. Genul de femeie care reprezinta tot ceea ce iti doresti. Pe langa toate aceste calitati fizice deosebite, trebuie sa intelegi ca fata viselor tale e mai mult de atat. E femeia ce iti poate satisface absolut orice nevoie si pe plan intelectual, nu numai fizic. Chiar daca nu poti spune concret ca ai visat o conversatie cu ea, din care sa tragi o concluzie concreta, tu stii ca asa este, o simti, fiind rodul imaginatiei tale, rodul nevoilor tale, e imposibil sa fie altfel.

Si cu toate astea, intr-un final eu iti spun ca femeia visurilor tale este o curva fara pereche. Cea mai penala curva pe care o sa o gasesti vreodata pe strada, poti fi sigur ca nu e mai penala decat femeia visurilor tale. Diferenta concreta dintre ele, e ca femeia visurilor tale e o curva dedicata. Genul de femeie care nu iti va refuza niciodata nimic, genul de femeie care te minte in fiecare clipa in care o visezi. Trebuie sa intelegi, a fost virgina o singura data, si nu in fiecare seara in care tu o visezi. Gandeste-te la pozitiile in care ti-ai satisfacut nevoile cu ea, gandestete la ipostazele pe care ea le-a acceptat, doar pentru tine, doar pentru ca tu i-ai poruncit sa o faca, si nu pentru ca te-ar iubi.
Gandeste-te de cate ori ti-ai dat drumul in gura ei, sau pe sanii aia perfecti ai ei, de cate ori i-ai tras-o in fund, si de ce nu? de cate ori ai impartit-o cu prietenii. Poate ca in unele seri a acceptat sa o violezi, a acceptat violenta fara sa cracneasca, spunand doar cat de mult te iubeste, spunad ca mai vrea, fiind penibila doar pentru tine. Gandeste-te cate operatii estetice a suferit, de cate ori a semanat cu Jenna Jamesson, de cate ori nu a facut deept throat, de cate ori nu si-a marit sanii si fundul, doar ca tu sa fii multumit, doar ca tu sa poti dormi bine in noaptea respectiva.

Si acum, gandeste-te ... ai putea sa o iubesti cu adevarat, in cazul in care printr-un miracol, ai intalni-o pe strada?

7 comentarii:

  1. bai frate da' de unde le troznesti asa? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. bestial frate, bestial. O perspectiva interesanta.

    Dar totusi, daca eu nu vreau una virgina, ai ceva impotriva ? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Murea baete, o dai in fratii si alte cele.
    Nimeni nu are nimic impotriva, trebuie sa intelegi ca totul e abstract ... pana ca si tu esti abstract.

    RăspundețiȘtergere
  4. seamana atat de mult acest post cu ceva cunoscut mie...poate ca ma insel, desi stiu sigur ca nu...ar fi frumos sa incercati cu totii sa fiti mai autentici...

    RăspundețiȘtergere
  5. @marinela

    e o idee care mi se pare prea banala sa nu fi fost abordata si de altii. Pun pariu ca orice ai scrie tu, indiferent de subiectul abordat, se va gasi o idee cel putin asemanatoare ori pe un alt blog, ori intr-un roman, nu conteaza ... dar deja originalitatea e fumata.

    RăspundețiȘtergere
  6. seamana cu un bestseller scris d sandra brown

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai laudat femeile si le-ai ridicat, dar la urma le-ai trantit de o bordura. Femeia PERFECTA nu exista. Exista doar femeia UNICA in ochii barbatului care o iubeste

    RăspundețiȘtergere